Naše usluge

airport transfers

Aerodromski transferi

Čekamo na Vas u zračnoj luci po izboru, vodimo brigu o Vašoj prtljazi i dolasku do konačne destinacije. Pošteđeni ste redova i čekanja, a cijena transfera se dogovara unaprijed.

Intercity transfers

Međugradski transferi

Transferi između dvaju različitih gradova, unutar Hrvatske ili u inozemstvu. Idealni su za situacije kada morate krenuti čim sastanak završi, ili stići na vrijeme do Vašeg sljedećeg odredišta.

Business Transfers

Poslovni transferi

Vrijeme je novac. Nudimo pravodobnu, profesionalnu i diskretnu uslugu prilagođenu Vašim poslovnim potrebama. Tako se možete fokusirati na ono najvažnije: stvaranje vrijednosti.

Pogledajte dostupne destinacije
Transfera
145
Putnika
725
Kilometara
12000
Gradova
20

Čast nam je i zadovoljstvo preporučiti tvrtku Travel Transfer svakome tko traži uslugu minibus transfera visoke kvalitete. Članovi Travel Transfer tima vrlo su profesionalni i uslužni, a koristimo ih za sve naše potrebe kada god putujemo u Hrvatsku radi organiziranja konferencija i sličnih evenata. Oni su naš prvi izbor.

Jeff Scaldwell Director @ Father’s House Europe

Tvrtka Travel Transfer pružila nam je izvrsnu uslugu. Bili su pravovremeni i pristupačni. Njihovo kombi vozilo bilo je vrlo uredno i čisto i imalo je više nego dovoljno mjesta za sve nas i za svu našu prtljagu. Tijekom cijele vožnje bili su nam na raspolaganju, i za nas je njihova usluga bila pristupačnija i ugodnija od usluge rent-a-cara. Vozač je bio vrlo dobro informiran i nasmijan.

Rick Betenbough CEO @ Cornerstone Business Holdings

Ukoliko tražite kvalitetnu uslugu transfera u Hrvatskoj svakako bih preporučio ovaj tim ljudi. Moji kolege i ja koristili smo njihove usluge kombi prijevoza za transfer od aerodroma, te za odlazak na sastanke, konferenciju i razgledavanje grada. Njihova komunikacija na engleskom bila je izvrsna i znali su nam preporučiti sva lokalna mjesta od interesa. Njihova usluga bila je iznad naših očekivanja!

Bob Koleas CEO @ GuardTop LLC

Povežite se s nama