ŠTO JE TRAVEL TRANSFER?

Travel Transfer inovativna je usluga prijevoza Vas, naših putnika, do željene destinacije u Hrvatskoj i Europi. Travel Transfer osnovan je 2017. godine kao odgovor na potrebu tržišta za SIGURNIM, UGODNIM i PRAVOVREMENIM prijevozom putnika do željenog odredišta.

 

GDJE DJELUJE TRAVEL TRANSFER?

Usluga Travel Transfer locirana je u Zagrebu, ali transfer je moguće ugovoriti do i od bilo koje destinacije u Hrvatskoj i Europi.

 

KOJE USLUGE NUDI TRAVEL TRANSFER?

Travel Transfer nudi sljedeće usluge:

  • Transfer putnika od i do ZRAČNE LUKE
  • MEĐUDESTINACIJSKI TRANSFER (transfer putnika od jedne lokacije do druge)
  • POSLOVNI TRANSFER putnika; na kongres, sastanak ili konferenciju
  • KRUŽNA PUTOVANJA do željenih odredišta u Hrvatskoj i Europi (turističko mjesto, grad, izletište, nacionalni park)

 

TKO SU KORISNICI TRAVEL TRANSFERA?

Korisnici usluge Travel Transfer su turisti i posjetitelji destinacija u Hrvatskoj, poslovni ljudi koji putuju na kongrese, sastanke ili konferencije, te lokalni stanovnici koji žele koristiti uslugu grupnog prijevoza.

 

VOZILA

U floti se trenutno nalaze četiri kategorije vozila:

  • Standardna osobna vozila (MERCEDES A-KLASA ili sličan);
  • Premium osobna vozila (MERCEDES E-KLASA ili sličan);
  • Standardna kombi vozila (OPEL VIVARO ili sličan);
  • Premium kombi vozila (MERCEDES V-KLASA ili sličan).

OSOBNA VOZILA kapaciteta su DO 3 PUTNIKA, dok KOMBI VOZILA mogu primiti DO 8 PUTNIKA (STANDARDNA KOMBI VOZILA – 8 putnika, PREMIUM KOMBI VOZILA – 7 putnika). Sva vozila uredno su održavana, imaju ugrađen klima uređaj te su vrlo udobna za sve vrste putovanja.

 

USLUGA PRIJEVOZA

Uslugu prijevoza vrše naši gostoljubivi vozači koji će Vaš prijevoz učiniti ugodnim, sigurnim i pravovremenim. Društvo TRAVEL TRANSFER d.o.o. licencirano je društvo za Povremeni prijevoz putnika, ovlašteno od strane Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture (Gradski ured za promet – licenca broj 2451/2017). Vozači su osobe s višegodišnjim iskustvom u Taxi i Povremenom prijevozu putnika, izrazito pristupačni, komunikativni i profesionalni.